29 Desember 2010

Jakarta, the City That Never Make at Home

7 komentar :
aLamathuR.com - Writing in the city weather a bit overcast, probably very soon going to rain. Just like yesterday, since the lunch hour until evening incessant rain flushed the city with enough intensity rapids. If indeed this day will be rainy again like yesterday, hopefully the wind storm like yesterday did not happen again. At least if this day had to be raining, so make only as an air freshener for this city .. no more! but hopefully not to inhibit the activity of people who daily work outside the office, like the hawkers, the motorcycle taxi drivers, or the sellers of pirated dvd (maybe). hhmmm ...

A fairly heavy rain and strong winds yesterday have made the city the traffic is really a mess. Fallen trees everywhere, which causes traffic jam can not be avoided in some areas. The police seemed to be no longer reliable, road signs seemed useless, chaos everywhere ....

What happened to this city? As if never ending problems that befall this city. Aakkhhh ....

Hopefully I can get out of town. Leaving all the hustle and bustle and fatigue that exists. Go to a place where peace can be found every day with ease. But where is it?

7 komentar :

  1. Sama disini juga lagi musim hujan kang... yah semoga orang2 yang beraktifitas di luar rumah lancar2 saja, aku sih bersyukur karena lebih banyak tinggal dirumah jadi gak mikirin keujanan, terjebak macet dan lain sebagainya.. tetapi tetap berdo'a semoga hujan ini membawa berkah, dan orang2 yang bepergian selamat menempuh tujuan..
    nyambung gak nih ? pake bahasa planet lain sih jadi rada rieut.. hehe

    BalasHapus
  2. + teh TriZ : masih nyambung.. meskipun inti dr tulisan diatas teh sebenernya mah bukan mau curhat tentang hujan, tapi "Hopefully I can get out of town!", the town is refer to "Jakarta"... hahaaa...

    BalasHapus
  3. kapan jakarta banjir? dan langsung saya diamuk ama seorang pengguna twitter yg rupanya domisili di jakarte. hahay...

    BalasHapus
  4. pergi ke desa yang jauh dari hiruk pikuk
    tapi kerjaan gimana ya?
    ya, dimanapun kita tinggal pasti ada plus minusnya

    BalasHapus
  5. Haduh,
    Bahasa English ik...
    kudu mikir...
    tapi emang deh, ane dah nyerah ama jakarta,
    pulang kampung mbangun kampung... :D
    halah...
    yuk mari mampir ke kampungku,
    Semarang...
    dijamin masih bisa feel at home lah... :)

    BalasHapus
  6. kemana aja ni ? ngeblog lagi dong...

    BalasHapus
  7. assalamualaikum
    ini kunjungan kesekian kali ke blog sahabat :)
    dan menyimak terus update postingan yang semakin menarik
    sekaligus memberi info bahwa kangmusa telah membuat ebook baru
    "Blog Monetization Options" yang bisa diunduh disini
    terima kasih, saya tunggu kunjungan Anda di kangmusa.com
    salam hangat
    kangmusa

    BalasHapus